Top Naeff

seniorweb-rgb_klein.jpg

LET OP: het computercafé is verhuisd naar
“Flat Haeswyk”, Kennedylaan 141, 2343GM, Oegstgeest.

In het Computercafé voor senioren in Oegstgeest kunnen mensen terecht, ook als zij nog niet zoveel van computers of internet afweten. Er staan vrijwilligers klaar om u daarbij te helpen.

Waarvoor kunt u bij het computercafé terecht?

• kennismaken met de computer;
  • hulp bij het oefenen van computer(les)programma’s;
  • hulp bij vragen over programma’s en computers;
  • hulp bij het inschrijven als woningzoekende;
  • leren zoeken op Internet (o.a. vakanties, NS spoorboekje, OV reisplanner en reizen);
  • leren E-mailen via Outlook, Live Mail of Gmail;
  • bewerken van foto’s en versturen via E-mail;
  • leren internetbankieren;
  • tips voor aanschaf computers of tablets;
  • advies over het gebruik van Apple (iPad) - of Android tablets;
  • advies bij de keuze van een internetprovider;
  • het maken van een (kleuren) print (niet gratis);
  • uw vragen over het gebruik van Windows en de overgang naar Windows 10;
  • advies bij het gebruik van smartphones (instellingen, apps);
  • hulp bij vragen over de digitale overheid (DiGiD);
  • het volgen van cursussen.

Het computercafé is een initiatief van RADIUS Oegstgeest.

De toegang tot het computercafé is er voor alle senioren uit Oegstgeest (en omgeving) en bovendien geheel gratis. U kunt eventueel uw eigen laptop of tablet meenemen, er is daarvoor een (draadloze) internetverbinding beschikbaar.
Bezit u (nog) geen computer? Heeft u er helemaal geen "verstand" van? Geen probleem, ook dan kunt u gewoon bij ons terecht met uw vragen en willen wij u graag (en onafhankelijk!) adviseren bij de aanschaf van een computer of bij het gebruik ervan. Onze vrijwilligers zijn natuurlijk geen "expert" op alle genoemde onderdelen, maar samen doen we ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Adres:

Flat Haeswyk
Kennedylaan 141,
2343 GM Oegstgeest

Telefoon: 071-7074200 (vragen naar: computercafé)

www.seniorencomputercafe.nl

In ons computercafé werken we met Windows 10, maar u kunt natuurlijk altijd nog bij ons terecht als u vragen heeft over de oudere besturingssystemen van Windows. Ook kunt u kennis maken met tablets, zowel Samsung (Android) als Apple (i-Pad) en helpen wij u graag met uw smartphone. De overgang naar Windows 10 is achter de rug, de eerste Windows 10 cursussen gaan binnenkort van start.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe cursussen of ander nieuws betreffende ons internetcafé? Schrijf u dan <hier> in en ontvang onze nieuwsbrief (2 of 3 keer per jaar). Zodra u dat wilt, kunt u zich daarvoor ook weer afmelden.

scco_jottem.jpg

computercafé in bedrijf

Vragen of opmerkingen over deze site? <klik hier>

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. © 2007 RedNose